Фестиваль повітряних куль “Файне небо” Тернопіль

Categories

Фестиваль повітряних куль “Файне небо” Тернопіль

Змагання повітряних куль "Хапай ключ до щастя!"

28-30 червня

Змагання повітряних куль Тернопіль

Ладні пані та моцні панове! Хочете вірте – хочете ні, але подейкують, що нарешті розгадано хитромудру загадку дивовижного ключа знаного та шанованого тернопільського Бургомістра!

Краяни поважного віку, може, колись чули, про який саме ключ йдеться, але вже, певно, забули, а завзяті юнаки та юнки, мабуть, ще й не чули. Тож поділитися давньою потаємною легендою буде не зайвим ані з одними, ані з іншими. Так от, якось, у часи бурхливого розквіту файного міста Тернополя, коли його мудрим та успішним провідником був згаданий вище Бургомістр, занадилися туди розмаїті пройдисвіти. Справа у тім, що пішов світом поголос начебто тернопільський можновладець досяг неабияких успіхів у різних царинах завдяки якомусь диво-ключеві.
Хтось припускав, що цей ключ відкриває шлях до влади над людом, хтось припускав, що відкриває шлях до скарбниць, хтось припускав, що відкриває шлях до сердець осіб протилежної статі. Охочих заволодіти омріяним ключем ставало дедалі більше і зрештою вони змовилися привласнити цінний раритет.

Одного разу, коли Бургомістр зі своєю коханою кобітою на дозвіллі рушили під вітрилами Тернопільським ставом на дефіляду, авантуристи оточили їхнє судно і зі суходолу, і з водної гладі. Та відважний і метикуватий Бургомістр не розгубився, тим паче, що був готовий до різних трафунків, а до такого й поготів. Очільник міста, звісно, тоді нікому ключ не віддав, враз жбурнувши його у хвилі та гучно промовивши, що вздріти цю казкову річ у тім самім місці над поверхнею місцевого озера, де він тоді перебував, знову можна буде аж через багато літ і зим – тоді, коли мине кілька разів по тридцять років та ще кілька разів по три роки та ще кілька разів по три місяці та ще кілька разів по три дні. Але й тоді вхопити диво-ключ не вдасться ані з тернопільського суходолу, ані з водної гладі місцевого озера – звідки його оточили нечемні батяри. Опісля додав, що заволодіти цим відмикачем буде змога тільки з повітря і то тільки впродовж трьох днів. І от не так давно тутешні розумники взяли до рук букварі з арифметики, зошети і влувки та стали лічити, коли саме знову ключ Бургомістра стане досяжним. 

Лічили вони не один день та не одну ніч і зрештою зійшлися на тім, що ключ, дістатися до якого прагнуло не одне покоління шукачів пригод, можна буде злапати саме цього, 2019-го, року, впродовж трьох днів – 28-го, 29-го та 30-го червня. Як не дивно, та саме в ці дні у Файному місті триватимуть змагання повітряних куль «Файне небо». І ви, дорогі добродії та добродійки, мабуть, вже й самі здогадалися, що повітряна куля – саме те вишукане повітряне судно, з обладку якого можна буде вхопити суперключ, що, за переказом, відкриває шлях чи то до влади, чи то до багатства, чи то до кохання. До чого саме, достеменно навряд чи хтось знає, а якщо і знає, то навряд чи розкаже. 

І можна не сумніватися, що боротьба за володіння ключем Бургомістра між нинішніми вправними та досвідченими адептами повітроплавання з різних куточків України, а, може, навіть, із-за кордону, точитиметься вкрай напружена та фест видовищна. Ясна річ, кожен охочий може стати свідком цієї драматичної боротьби і одним із перших дізнатися, хто ж став щасливим власником тернопільського засобу для відмикання таємничого замка.
Більше того, кожен охочий матиме нагоду стати навіть безпосереднім учасником змагу за непересічний ключ. І, може, саме Ви зумієте заволодіти славнозвісним стародавнім інструментом, а разом із ним отримаєте або владу, або багатство, або кохання, чи, може, навіть усі чесноти вкупі?!

Стартуватимуть повітряні кулі з набережної тернопільського ставу.

Розклад фестивалю та змагань повітряних куль в Тернополі

28 червня
06:00 – 07:00 – змагальний (екстрим) політ, поцупити ключа.
20:00 – 21:00 – вільний (оглядовий) / змагальний політ на твій вибір.

29 червня
06:00 – 07:00 – вільний політ повітряних куль (оглядовий).
20:00 – 21:00 – вільний (романтичний) політ.

30 червня
06:00 – 07:00 – вільний політ (оглядовий).
20:00 – 21:00 – вільний (романтичний) політ повітряних куль.

Тож не баріться, а плануйте відвідини Тернополя наприкінці червня! Організатори змагань «Файне небо» ласкаво запрошують місцеву громаду та гостей Файного міста долучитися до найдавнішого виду авіації – повітроплавання чи то пак до захопливих та романтичних польотів у кошику бальона над древнім і сучасним, славним і мальовничим Тернополем!

Recommend

Out of stock

Submit your application

Hot air balloon flights Makariv

Out of stock

Submit your application

Hot air balloon ride over Pereiaslav

Out of stock

Submit your application

Hot air balloon flights Kyiv

Out of stock

Submit your application

Hot air balloon flights in Bila Tserkva

Comments
No reviews yet
Write your comment
Name*
Email
Enter your comment*
100% quality guarantee
100% quality guarantee
14 days for return
14 days for return
Nationwide delivery
Nationwide delivery
Pickup
Pickup